Reviews


4 stars after 437 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
In plaats van 3 kwartier, 5 kwartier gewacht. Geen paprika gekregen, wel voor betaald. Vreemd dat je 0.35 extra moet betalen voor ideal, dan maar pinnen. en vervolgens geen pinapparaat bij je hebben.. Kan beter!! 6/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de pizza niet goed. De oven was helaas kapot. 6/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de 3e keer saus vergeten. Jammer, gebeld en wordt de volgende keer goed gemaakt 5/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door eigen fout iets misgegaan bij de bestelling, even gebeld en ik kreeg te horen dat het al werd klaargemaakt maar dat het geen probleem was om te veranderen. Erg vriendelijk. Het was voor ons net iets te gekruid. Pizza wel heerlijk! 5/25/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's zijn heerlijk, maar er gaat elke keer iets fout met de bestelling en de bezorging. Bestelling wordt niet ontvangen, het verkeerde wordt bezorgd, niet alles wat besteld is wordt bezorgd en bezorging is te laat. Klachten worden overigens wel netjes opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling klopte niet, pizza had duidelijk veel te lang in de oven gezeten. 1 1/2uur toelaat geleverd. Was de laatste keer voor mij dat ik eten heb besteld bij Portobello 5/7/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan twee uur wachten op de bestelling, dan klopt er toch iets niet. Als er op de website een tijd van 45 minuten wordt aangegeven met misschien een wat latere tijd als het erg druk is, dan ga je er toch niet van uit dat je meer dan twee uur moet wachten. 5/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3 kwartier werd 6 kwartier lang wachten. 4/23/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was al redelijk afgekoeld. Voor de rest niks op aan te merken. 4/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website verwarrend, niet logisch. Geen dressing voor de sla. Heerlijk gegeten!! Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit pizza, volgende keer weer 4/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De enige echte pizza in de verre omtrek... 4/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch en ruim binnen de tijd bezorgd 👍🏻😁 4/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ging vlot, zowel het online bestellen als het bezorgen, en de pizza was prima! 3/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere en vers gemaakte pizza's. Snel en heet bezorgt. 👍👍 2/27/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 2/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen na 65 minuten vind ik erg lang. Een bezorger meer zou schelen in tijd. 2/17/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza's en lekker geleverd 2/7/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 2/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en snel bezorgd 👍👍👍 2/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service, heerlijke pizza! Tot snel 👍🏼 1/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
geen smaak en 1 rook naar pislucht 1/24/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lauwe en slappe pizzas met weinig smaak. Hier ook nog eens de volle prijs voor betaald. Deze eerste ervaring is niet voor herhaling vatbaar. 1/13/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneller dan verwacht, super! 1/11/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza Casanova smaakte goed, maar ik vond het wel wat karig belegd. Tonijnsmaak overheerste en ergens proefde ik wel zalm en vond ik een paar garnaaltjes. Het is toch een van de duurste pizza's! 1/11/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was dit keer teveel afgekoeld. Erg jammer, want dat smaakt-ie veel minder lekker 1/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd zijn de pizza's heerlijk en rijk gevuld. Maar helaas ook zoals vaker is de bezorging weer véél later dan het afgesproken tijdstip. Portobello krijgt het maar niet voor elkaar om op tijd te bezorgen. En elke keer weer een ander excuus. Het wordt tijd dat ze hier ook eens consequenties aan verbinden. Het is dat de pizza's zo lekker zijn anders hadden we hen al langer geleden in de ban gedaan. 1/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd . 12/27/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deeg was wat flauw en bij de pizza met rucola was deze niet aanwezig 12/11/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, op tijd klaar voor het afhalen, vriendelijk personeel. 12/6/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 12/4/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar 11/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet de bestelde rode peper geleverd, wel direct gezegd door de bezorger die wilde eerst niet een fooi aannemen vanwege de peper..., maar hij kon daar natuurlijk niets aan doen ! 11/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en super lekker 11/27/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel jammer dat de pizza Calzone platgedrukt was in een doos voor gewone pizza's. Daarbij was het deeg van de pizza deels niet helemaal gaar, daardoor was het erg "nat" en plakkerig en niet krokant. De pizza werd lauw bezorgd. Zo jammer omdat de smaak wel oké was. Ik zie hier nog wel verbeterpunten. 11/18/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Best lang gewacht op pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was een Pizza Calzone Vulcano, toen ik na de bezorging de pizaadoos openmaakte, viel me op dat de pizza klein was: ca 30 cm. Ik had betaald voor 36 cm. Ik heb gebeld en korte tijd later werd opnieuw de pizza bezorgd, nu wel het juiste formaat. Helaas was de Spaanse peper op en kreeg ik een euro terug. Pizza smaakte goed. Jammer dat het liep zoals het liep, maar dat kan gebeuren. Al met al is de service uitstekend en is alles goed opgelost, waarvoor mijn dank. 11/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje vettig / vochtig in de doos . . Pizza's waren goed. De site is raar en geeft o.a. op merdere plaatsen waaronder het spaarplan Euro 0.00 aan . . Betalen met creditcard kan je wel kiezen maar daarna wordt het toch IDEAL of Overmaken . . beetje vreemd. 11/9/2019
Den Haag 4 stars after 1431 reviews
Den Haag