Reviews


4 stars after 406 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere en vers gemaakte pizza's. Snel en heet bezorgt. 👍👍 2/27/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 2/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen na 65 minuten vind ik erg lang. Een bezorger meer zou schelen in tijd. 2/17/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza's en lekker geleverd 2/7/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 2/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en snel bezorgd 👍👍👍 2/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service, heerlijke pizza! Tot snel 👍🏼 1/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
geen smaak en 1 rook naar pislucht 1/24/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lauwe en slappe pizzas met weinig smaak. Hier ook nog eens de volle prijs voor betaald. Deze eerste ervaring is niet voor herhaling vatbaar. 1/13/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneller dan verwacht, super! 1/11/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza Casanova smaakte goed, maar ik vond het wel wat karig belegd. Tonijnsmaak overheerste en ergens proefde ik wel zalm en vond ik een paar garnaaltjes. Het is toch een van de duurste pizza's! 1/11/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was dit keer teveel afgekoeld. Erg jammer, want dat smaakt-ie veel minder lekker 1/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd zijn de pizza's heerlijk en rijk gevuld. Maar helaas ook zoals vaker is de bezorging weer véél later dan het afgesproken tijdstip. Portobello krijgt het maar niet voor elkaar om op tijd te bezorgen. En elke keer weer een ander excuus. Het wordt tijd dat ze hier ook eens consequenties aan verbinden. Het is dat de pizza's zo lekker zijn anders hadden we hen al langer geleden in de ban gedaan. 1/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd . 12/27/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deeg was wat flauw en bij de pizza met rucola was deze niet aanwezig 12/11/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, op tijd klaar voor het afhalen, vriendelijk personeel. 12/6/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 12/4/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar 11/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet de bestelde rode peper geleverd, wel direct gezegd door de bezorger die wilde eerst niet een fooi aannemen vanwege de peper..., maar hij kon daar natuurlijk niets aan doen ! 11/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en super lekker 11/27/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel jammer dat de pizza Calzone platgedrukt was in een doos voor gewone pizza's. Daarbij was het deeg van de pizza deels niet helemaal gaar, daardoor was het erg "nat" en plakkerig en niet krokant. De pizza werd lauw bezorgd. Zo jammer omdat de smaak wel oké was. Ik zie hier nog wel verbeterpunten. 11/18/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Best lang gewacht op pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was een Pizza Calzone Vulcano, toen ik na de bezorging de pizaadoos openmaakte, viel me op dat de pizza klein was: ca 30 cm. Ik had betaald voor 36 cm. Ik heb gebeld en korte tijd later werd opnieuw de pizza bezorgd, nu wel het juiste formaat. Helaas was de Spaanse peper op en kreeg ik een euro terug. Pizza smaakte goed. Jammer dat het liep zoals het liep, maar dat kan gebeuren. Al met al is de service uitstekend en is alles goed opgelost, waarvoor mijn dank. 11/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje vettig / vochtig in de doos . . Pizza's waren goed. De site is raar en geeft o.a. op merdere plaatsen waaronder het spaarplan Euro 0.00 aan . . Betalen met creditcard kan je wel kiezen maar daarna wordt het toch IDEAL of Overmaken . . beetje vreemd. 11/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s te hard afgebakken, shoarma pizza veelste vet bodem was helemaal nat van het vet. En nog eens ander half uur gewacht. Bestel voortaan ergens anders. 10/21/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben een uur en een kwartier op onze Pizza moeten wachten, die ook nog eens lauw was. Als goedmakertje kregen we een blikje Seven-Up van het huis 10/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/4/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden online besteld om 18.10 uur om om 18.45 op te halen, pizza was nog niet klaar en moeten dus iets langer wachten en kregen daarom een lekker stokbroodje extra erbij. Super! 9/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht op de bezorging van 4 pizza's en toen ze er uiteindelijk waren, bleek ik een verkeerde pizza ontvangen te hebben, Margarita ipv Sergio. Wat een slechte organisatie! Zo jammer, jongens! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
website is traag met laden 9/10/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top - snel en heet thuisbezorgd; uitstekend van smaak - ga zo door! 8/24/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerking 8/15/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit en smaak weer als vanouds. Helaas duurde het ruim 1,5 uur voordat we de pizza bezorgd kregen. Ik hoop dat het volgende keer sneller kan. Het is vervelend als mijn kinderen veel te laat hun eten krijgen. :( 8/10/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de shoarma pizza zit een knoflooksaus, deze is waarschijnlijk vernieuwd! Van mij mag de oude knoflooksaus weer terug, vindt deze te dik en te sterk. 8/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen pizza ontvangen 8/5/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/5/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lasagne was koud, nog niet goed afgebakken. Ik moest het zelf nog even in de oven zetten en het smaakte helaas ook totaal niet goed.. letterlijk weggegooit geld! 8/1/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De enige echte italiaanse pizza in de buurt. Je wacht iets langer dan normaal (ca 1 uur) voor bezorging, maar dan krijg je een heerlijke pizza. De Calzone Vulcano als topper bovenaan. 7/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed verzorgd en lekker. 7/19/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was lekker. Alleen jammer dat ik 2 uur op de pizza moest wachten. 7/12/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 7/11/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas werd de bestelling 15 min over de maximale tijd bezorgd. Hierdoor was de pizza wat afgekoeld. Volgende keer beter? 7/8/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk! 7/8/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 1,5 uur moeten wachten, geen enkel bericht over vertraging door drukte, of mogelijkheid om je bestelling te annuleren. Pizza's waren droog. 7/8/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima website. Maar toch jammer dat jullie niet alle pizza's op jullie menukaart daadwerkelijk kunnen maken. Ik heb het hier over de Nutella pizza. Misschien een beetje een vreemde keuze, maar als hij op de kaart staat wil ik hem echt kunnen bestellen. En als het dan niet lukt wil ik niet dat ik dat achteraf pas van de bezorger hoor. En ook niet dat de rest van de bestelling een half uur later komt. Ik zit hier nu met 4 lauwe pizza's in plaats van 5 warme pizza's. Jullie hadden ook gewoon meteen kunnen bellen. Waarvoor anders dat telefoonnummer in het bestelformulier? Meestal zijn jullie pizza's wel lekker. Toch jammer zo. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren weer véél te laat! Anderhalf uur wachten ipv 45 min is echt niet normaal. Maar ze waren wel erg lekker. 6/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde helaas 75 minuten dan de beoogde 45 minuten, dus om 20:45u. We kwamen er toen achter dat ik de shoarmapizza van mijn partner vergeten was mee te bestellen en daarover gebeld. De shoarma was op, maar hij zou wel nieuwe gaan maken. Mijn partner zou deze dan wel ophalen. Daar hongerig aangekomen hadden ze met hem te doen en boden aan een grotere voor hem te maken. Ze hadden na sluitingstijd nog bestellingen weg te werken door extreme drukte. Maar wat lief dat ze toch nog even de tijd namen om de shoarma te maken en nog een extra pizza te bakken. Top service en aardige gasten!!! 6/26/2019
Den Haag 4 stars after 1245 reviews
Den Haag