Reviews


4 stars after 509 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas, nadat ik besteld had en het wilde ophalen, waren ze gesloten. Geprobeerd te bellen, maar ook zonder resultaat. Kwaliteit kan ik dus helaas niet beoordelen. 1/11/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza shoarma, pasta penne besteld. Kreeg het verkeerde, opgebeld en ze zouden het z.s.m. brengen. Ruim een uur later kwam de pasta penne. Dus een koude pizza, om toch gezamelijk te kunnen eten. En wat denk je wat we als goedmakertje kregen? Juist helemaal niets! Dit was dus de laatste keer hier iets besteld te hebben. 1/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza shoarma, pasta penne besteld. Kreeg het verkeerde, opgebeld en ze zouden het z.s.m. brengen. Ruim een uur later kwam de pasta penne. Dus een koude pizza, om toch gezamelijk te kunnen eten. En wat denk je wat we als goedmakertje kregen? Juist helemaal niets! Dit was dus de laatste keer hier iets besteld te hebben. 1/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op een (Android) telefoon, werkt de website niet optimaal; traag. 1/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's en keurige bezorging! Het bestellen via de website gaat ook heel makkelijk en vlot. 12/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de tweede maal op rij een bezorgtijd van twee uur.... Niet okay. Ene keer een ongeluk met de scooter en nu een die stuk was.... Helaas, niet meer voor herhaling vatbaar. 12/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hartelijk dank voor de overheerlijke pizza tonno met artisjok. En supersnel bezorgd! Graag tot een volgende keer. 12/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en snel bezorgd 12/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker dunne bodem, goed belegd, op tijd bezorgd! 11/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. Website laat niet altijd alle ingrediënten zien. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 11/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal geen opmerking 11/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik heb een lekkere warme pizza calzone en een tiramisu op 11/7/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was vorige week top, nu lauw😌 11/6/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. 11/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was een warme lekkere pizza Calzone, iets wat aan de late kant. De Tiramisu was uitstekend. 10/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza had wel iets warmer gemogen 10/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza👌 10/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg teleurgesteld dat we bevroren tiramisu geleverd kregen, we hadden beter verwacht. Zo was het niet eetbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza's! Voor herhaling vatbaar 👍 10/9/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De biefstuk was erg taai, pizza`s waren heerlijk 10/9/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas bijna 1,5 uur moeten wachten op de pizza’s. Wel erg lekker gelukkig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel erg slecht!! Op de website drie pizza’s besteld én betaald. Blijkt de winkel ZONDER MELDING gesloten. Dus GELD KWIJT en HONGER... 9/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden: er stond op de website dat jullie open zouden zijn en ik kon bestellen. Maar het eten werd niet bezorgd en er stond opeens dat jullie gesloten waren. Dat gaf me een vervelend gevoel, zeker omdat het om een maaltijd ging. 9/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er staat dat jullie open waren. Ik bestel en opeens zijn jullie dicht. Maar mijn geld is nu wel weg. Ik wil mijn geld terug. Slechte service, onbereikbaar. 9/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echte Italiaanse pizza’s. Super lekker gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker 9/18/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen niks mis mee maar 1 uur en 20 minuten wachten is niet normaal... 9/17/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd. 9/15/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de Quattro fromage lauw terwijl de 2e pizza goed warm was. Er had ook wel wat meer kaas op de Quattro formaggio gemogen. 9/1/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 8/31/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben 45 minuten na mijn betaling en bestelling gebeld dat jullie het te druk hadden om mijn eten te bereiden en te brengen. Ongehoord slecht en onbetrouwbaar, er zou direct en terugboeking doen en ook dat is niet gebeurd. Dus ik waarschuw alle klanten kijk uit met dit bedrijf. 8/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren bijna koud 8/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zeer slechte pizza’s. Vlees was verbrand(kip) l. De andere pizza was veel te zout. Na een paar keer bestelt te hebben, is dit de laatste keer geweest voor ons. Eerdere bestellingen waren ook niet al te best. 8/22/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren aan de koude kant, ben het niet gewent. 4km rijden en dan dit. Valt me zwaar tegen 8/18/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee pizza's besteld en die kwamen binnen 35 minuten. Goed warm| De pizza Pancetta was wat groter uitgevallen en paste alleen in een grotere doos. Helaas was deze pizza karig belegd, af en toe zat ik alleen deeg te eten. Jammer! 8/12/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel gebracht en de pizza was overheerlijk. Ik had hem alleen iets gevulder verwacht. Maar desondanks heerlijk!! 8/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het vanavond slecht. De champignon saus was veel te dik bij beide maaltijden (leek wel een dikke klont waar vlees tussen lag). Heel jammer! 7/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weer erg goed, heel lekker! Iets langer op moeten wachten dan anders maar het dubbel en dwars waard 7/27/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Den Haag 4 stars after 1847 reviews
Den Haag