Reviews


4 sterren na 305 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er werd speciaal gebeld met de vraag of de pizza eerder bezorgd mocht worden vanwege een andere bestelling in de buurt van ons adres. Eerlijk en open en efficiënt. De pizza smaakte weer als vanouds lekker. 20-2-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
18-2-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
16-2-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Total disappointent my order arrived after 2 hours i order (36cm) large pizza instead they deliver me two medium size pizza its cold and its look awful what kind of service is that you get a wrong pizza after waiting to hours definite will not order again!! 11-2-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9-2-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke pizza! Ook het stokbrood met kruidenboter is een aanrader! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 3-2-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
1-2-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
31-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Verkeerde bestelling gekregen nu wacht ik in totaal 2 uur op mijn bestelling😩 31-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestel regelmatig bij Portobello. Dit keer echt pet. 1 uur en driekwartier moeten wachten zonder bericht van Portobello. Toen de piza kwam was deze niet warm en waren ze ook de sla (taco) nog vergeten. Jammer! 28-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bij bezorgen zo snel mogelijk meer dan 1,5uur wachten is dan toch lang. Pinnen aan de deur kon niet want het pinapparaat was bij een andere bezorger. Blij dat ik nog wat cash in huis had 28-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De pizza na een uur koud afgeleverd. 26-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorgen kan wat meer op afgesproken tijd, wordt je gebeld wat erg netjes is dat het een kwartiertje later wordt. Dit werd helaas ruim een half uur later! 24-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Pizza besteld een calzone 32cm en een gewoone pizza salami 36cm Besteld 17.25 online op jullie eigen site....gewenste tijd zo snel mogelijk geleverd 18.15 50 min ??? Ook kreeg ik niet de bestelde pizza maar de salami met een berg pepers er op en daar boven op waren de pizza's lauw ja het is niet om de hoek en ja het is koud buiten maar daar moet je als zaak zijnde rekening mee houden Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden een paar pizza's, een kipshoarmaschotel en een lamsshoarmaschotel besteld. Kosten: 43 Euro. De patat is bij de eerste bezorging vergeten. De kipshoarma (met label: KIP) en lamsshoarma (met label: LAM) waren VOLLEDIG IDENTIEK. Zelfde smaak, zelfde uiterlijk, zelfde temperatuur (niet erg warm). Ik heb gebeld dat de patat niet geleverd is. Tegen de tijd dat de aardappelpartjes werden geleverd (wel met een gratis toetje en excuses, dat dan weer wel) was de Kip/Lam al op. Logisch, want dat was bijna een uur later. De Pitabroodjes waren keihard. Beetje jammer. Salade was lekker. Pizza's waren lekker. 15-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb 2 uur moeten wachten ik begrijp dat het druk is maar dit is wel erg lang, dan krijg ik hen zeer lauw bijna koud. Ik moet de volgende keer eens even goed nadenken voordat ik bij jullie nog een pizza bestel. Het sterke van de pizza was dat hij lekker van smaak was. 11-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Wat was de bezorger weer snel hoe vroeg of hij mee mocht eten! Pepijn?? Lasagna en friet was weer heerlijk. 11-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
5-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Pizza en Funghi Trifolati waren koud. Na bestellen via de website hebben we 1,5u moeten wachten op onze bestelling. Toen ik na 5 kwartier wachten belde, werd mij verteld dat ze onderweg waren. Zeer spijtig dat we niet van tevoren waren ingelicht over het feit dat één van de bezorgers ziek was en de bezorging daardoor langer dan gebruikelijk zou duren. Dat moest ik pas vernomen, nadat ik de bezorger aan de deur om de reden van late bezorging. Zonde van deze bestelling. 5-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super vriendelijke bezorger. Stelde zich voor met zijn naam en gaf een hand. Keurig. Volgens mij was zijn naam Pepijn. 4-1-2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
29-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb bij bestelling de pizza betaald maar hij is nooit afgeleverd. Ik heb vanavond diverse keren gebeld naar Portabella Damlaan maar de telefoon werd niet opgenomen. Ben dus niet blij met de diensten van Portobella. 25-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Brood was klef, pizza veel te veel kaas, salade bitter Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 23-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
duurde helaas erg lang, meer dan 5 kwartier, maar kan natuurlijk door drukte. Pizza's waren wel vrij koud en erg vloeibaar zodat t beetje n brei was geworden. Verschil tussen 32 cm en 36 cm was niet (meer) zichtbaar. Jammer want andere keren was kwaliteit beter. 21-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was op tijd en warm en de kwaliteit (zéker in verhouding tot prijs) is gewoon heel erg goed. Helaas was de website niet geactualiseerd, waardoor een pizza niet leverbaar was. De dienst heeft opgebeld en een alternatief gegeven. Toch wel jammer dat daar niets tegenover stond. Anders ook 5 sterren. 18-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
17-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Prima pizza's 15-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heel erg Lekkere verse pizza ! Redelijk snel bezorgd. 14-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De pizza's waren lekker, maar we hebben geen bevestiging ontvangen van onze bestellling met bezorgtijd per e-mail en toen we belden bleken de pizza's pas net in de oven te gaan. Dus een half uur te laat bezorgd. Hoe was dat gegaan als we niet hadden gebeld? 7-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Heerlijk! 7-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Geen opmerking de bestelde piza's waren vortreffelijk en geleverd op tijd 6-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles goed. 1-12-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke spar ribs vriendelijke bezorger Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling was optijd. Alleen zat er geen friet bijn (was wel besteld). Om het 1 koud te laten worden om friet vond ik zonden dus heb er niet voor gebeld. Bezorger was correct/beleeft. 24-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bijna twee uur zitten wachten en twee shoarma pizza’s die totaal verschillend eruit zien 24-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
17-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer ouwerwets lekker !! 16-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Pizza was lekker maar bezorging duurde lang (50+ min). Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Misschien tijd weergeven. Hebben een uur na bestelling de pizza mogen ontvangen Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
10-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zalig hoor 9-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorgtijd was veel te lang. 1 uur 30 minuten. Niet acceptabel! 7-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Pizza was slap en zompig en helemaal naar een kant van de doos gezakt. De toppings waren wel lekker 3-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-11-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk hoor 30-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
25-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
24-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker hoor !! 17-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Een uur bezorgtijd is best lang, maar de smakelijke pizza's zijn het wachten waard. 15-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wij hebben 2u zitten wachten op onze pizza, 4 keer gebeld en elke keer werd er gezegd dat de bezorger onderweg was. Na 2u werden er twee koude pizza’s bezorgd. Niet hoeven afrekenen was dan ook meer dan normaal. Tip voor Portobello : als het te druk wordt.. stop dan met bestellingen aannemen. 13-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Eten duurde anderhalf uur voordat het eindelijk kwam. Toen het er eenmaal was zat er bij de shoarma schotel alleen maar shoarma geen broodjes. Wij hadden op de website aangegeven dat we wilde pinnen aan de deur, maar de bezorger had geen pinautomaat mee. Er is ons excuses aangeboden en verteld dat ik nog gebeld zou worden om ons tegemoet te komen. Ik ben benieuwd.. 13-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Duurde erg lang, donderdagen en vrijdagen schijnen een drukke avonden te zijn. Duurde een uur. Pizza was niet wat we besteld hadden, maar werd na een belletje van onze kant naderhand alsnog keurig bezorgd. 11-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke pizza's, zelf samen te stellen. Daarbij de Insalata Italia, een royale knapperige salade met o.a. tonijn, tomaat, paprika. Om te smullen. Snelle en vriendelijke bezorging. Met hartelijke groet van een tevreden vaste klant! 4-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2-10-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Zowel snelheid van bezorgen als de temperatuur van de pizza vielen niet erg mee. Niet slecht, maar ook nog super goed. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 30-9-2018
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Om 17:56 besteld. Vanaf 19:00 meerdere malen gebeld waar de bestelling bleef. Pas rond 19:30 pizza's gekregen. Ze waren lauw. Wel nog excuses gekregen van de bezorger Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 23-9-2018
Den Haag 4 sterren na 870 reviews
Den Haag