Reviews


4 stars after 588 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Waarschijnlijk was het druk maar 3 kwartier later dan aangegeven. Ze hadden even kunnen bellen dat het veel langer ging duren. 10/23/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb in plaats van 45 min. 1 uur en 30 min moeten wachten, dat vond ik erg lang. 10/19/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza bezorgd na 1uur en 20min, bij het bestellen stond er 45min op de site. Duurde te lang. 10/15/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo netjes dat ik even gebeld werd dat de laatste pizza zo uit de oven zou komen rollen en ze er dan direct aan kwamen.. 10/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere PIZZA'S 9/27/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan twee uur moeten wachten op de pizza. Meerdere keren gebeld, eerst werd gezegd dat ie onderweg was, een kwartier later dat ie zo zou vertrekken. Veel excuses gehad, het zou druk zijn (om 17:15 al?), maar geen compensatie, niks. Niet voor het eerst dat het veel te lang duurt en we er zelf achteraan moeten. Hier bestel ik niet meer. Jammer, want de pizza’s zijn op zich lekker. 9/25/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 17:31u besteld en 2uur later nog steeds geen pizza. Je belt op en er word doodleuk gezegddat het erg druk is. Geen telefoontje, geen compensatie niks. Ongelooflijk onprofessioneel! 9/25/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website staat: 'bezorging binnen 3 kwartier'. Na een uur heb ik gebeld: "De pizza gaat nú de oven in meneer!' Bezorging per fiets na ruim 5 kwartier, natuurlijk niet echt heet meer en wat klef. Door de ansjovis was t wel lekker, maar die had ik er als extra bijbesteld. 16,50 voor een pizza. Eenmalige actie dus. 9/11/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was erg lekker,formaat panpizza viel tegen evenals het deeg, tomatensoep was goed en vers, 9/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben zelf geen super fan van pizza,maar die van portobello vind ik heerlijk,ook deze keer ,goed gevuld,heerlijke smaak,goed warm!! 8/24/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks het langere wachten op de bezorging ( zondags na vakanties denk ik) was de pizza voortreffelijk en rijk gevuld! Vooral dat extra eitje erop, jammie Bezorger maakte netjes excuus . 8/23/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top zoals altijd. Had champignons op mn pizza wat ik niet wilde. 1 telefoontje en ze kwamen snel een nieuwe brengen! Bestellen hier graag 8/19/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 65 minuten voor bezorging is erg lang. En meer dan 20 minuten later als was aangegeven! Van twee pizzapunten was een stuk af. Het leek alsof iemand een hap uit de pizza had genomen. Dit kan echt niet. 8/12/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas is de kwaliteit niet constant. Dit keer was de champ saus te dik en de pepersaus dreef in een laag olie (roeren hielp niet). Patat en aardappels waren véél te zout. Het verschil in keukenpersoneel is helaas erg groot. 8/10/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gemakkelijk via de website besteld. Vriendelijk geholpen bij afhalen en daarna heerlijk gegeten. Minpuntje van de website is dat bij sommige pizza's niet alle ingrediënten worden beschreven. 8/3/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wel jammer dat we bijna 1 1/2 uur moesten wachten! 8/2/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
na foute bezorging gebeld en top geholpen. 15 minuten later 2 heerlijke verse pizza's + saus en salade bezorgd. Met extra bonus 2 ijsjes. goede service 7/23/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste bizza van Nederland 7/21/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
het eten zou binnen 3 kwartier bezorgd worden, maar duurde 1 uur en een kwartier This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/16/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beter van niet. Sorry. Echt heel vies. 7/14/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal uitstekend maar : De tiramisu smaakte bedorven! Dat heb ik niet eerder meegemaakt. 7/10/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er nu weer maar 1 bijgerecht wordt geleverd, ipv 2. 7/10/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza te veel zout. 6/12/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk maar wel heel erg vet het droop eraf denk door de vette kaas. Maar nog steeds erg lekker :) 6/2/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was opgewarmd nadat bezorger eerst in Leidschendam was geweest This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s kwamen wel erg laat. Het is beter om dan bij de bestelling aan te geven dat het mogelijk langer duurt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima verzorgd 5/19/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 5/14/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker! Pizza groot en niet duur. De pizza had iets rijkelijker belegt mogen worden met salami. Pasta was veel en smaakte goed. 5/13/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het extra ingredient dat ik had besteld en betaald zat niet op mijn pizza 5/13/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed op tijd, de pizza smaakte voortreffelijk 5/12/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker. 4/29/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de 5 sterren korting heeft niet gewerkt op mijn email adres bij de laatste bestelling 4/16/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima! 4/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat veel te zout, pizza was lauw . Ben ik niet gewend🤨 4/2/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Omdat we wat langer moesten wachten (wat netjes gemeld is) gratis frietjes en salade gekregen! En de spareribs waren heerlijk. 25 jaar geleden bestelde ik regelmatig spareribs bij portobello (destijds altijd met heerlijk gekruide aardappel partjes) en dat ga ik zéker weer vaker doen! 3/27/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Den Haag 4 stars after 2234 reviews
Den Haag