Reviews


4 stars after 346 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Menu = . van aandacht men weet al waarom. Voor de rest ☺☺☺☺ 6/14/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een pizza met rucola besteld, maar niet gekregen 6/12/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vriendelijke service en goed gevulde pizza's. Alleen deze keer was de pizza lauw, slap en karig belegd. Hopelijk een volgende keer beter? 5/30/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op gewenste tijdstip van bezorging !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur wachten was wel erg lang. Pizza's smaakten gelukkig erg goed! 5/25/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed!! 5/21/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de pizza vlak van smaak 5/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bezorging veel later dan de geschatte 3 kwartier. een van de pizza's zat onder in de doos gefrommeld. Smaak was wel goed gebleven. 5/18/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere pizza's en zeer vlot geleverd 5/1/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering ging even verkeerd maar hebben ze goed opgelost. Lekkere pizza en goed belegd. Grote maat en voor kleine eters genoeg voor 2. 4/27/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza en Lasagne al haalt het niet helemaal de kwaliteit vh restaurant, warm bezorgd. Tevreden klant. 4/24/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was lekker,maar toch erg zout. Dat verpestte het een beetje. 4/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam door elkaar gehusseld heen aan en bezorger wilde het gewoon afgeven, wel door hem nieuw gehaald uiteindelijk zaten we lekker te eten beetje laat alleen! En door de pasta bolognese zaten allemaal laurierbladeren vond me zoon niet echt lekker! 4/18/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat op de pizza tropicale geen gehakt zat, maar kip. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super goed goede bezorgd en goed warm Zelf vondt ik hetiets te zout Top thanks 4/6/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/6/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten 5 kwartier wachten op de pizza's 4/5/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 4/2/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/1/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/30/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Amderhalf uur wachten op bestelling is echt te lang!! 3/15/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza dik in orde. Salade wat minder. Leek niet helemaal knisperend vers 3/12/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vlak voor 18.00 besteld. Zou 18.45 komen. Om 18.55 werd ik gebeld dat 18.45 niet gehaald kon worden. Zou 19.15 worden. Maar dat werd t ook niet. Tot 20.00 proberen te bellen. Helaas bleef telefoon bezet. Om 20.00 besloten om ergens anders te gaan halen. We hadden al tijdje honger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 2 uur kwam het mailtje met de vraag om een beoordeling, maar toen waren wij nog aan het wachten op de pizza. We stonden op het punt de bestelling te annuleren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim anderhalf uur moeten wachten. De pizza was lekker maar niet warm meer. Jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was te laat aangekomen. Maar dat komt door de drukte! Pizza en patat was heeeerlijk!! Nogmaals ga ik zeker hier bestellen 3/2/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd zeer goed en lekker gegeten! 2/26/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De broccoli in de vegetarische Lasagna ontbrak... Smaakte wel prima... 2/25/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de smaak van de pizza was niks aan te merken deze was prima Alleen werd de pizza lauw zeg geleverd en was de pizza bijna koud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde lasagne afgeleverd. Na telefonisch contact nieuwe/juiste bestelling bezorgd. Uitstekende service dus. 2/22/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er werd speciaal gebeld met de vraag of de pizza eerder bezorgd mocht worden vanwege een andere bestelling in de buurt van ons adres. Eerlijk en open en efficiënt. De pizza smaakte weer als vanouds lekker. 2/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Total disappointent my order arrived after 2 hours i order (36cm) large pizza instead they deliver me two medium size pizza its cold and its look awful what kind of service is that you get a wrong pizza after waiting to hours definite will not order again!! 2/11/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Ook het stokbrood met kruidenboter is een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/1/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling gekregen nu wacht ik in totaal 2 uur op mijn bestelling😩 1/31/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel regelmatig bij Portobello. Dit keer echt pet. 1 uur en driekwartier moeten wachten zonder bericht van Portobello. Toen de piza kwam was deze niet warm en waren ze ook de sla (taco) nog vergeten. Jammer! 1/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij bezorgen zo snel mogelijk meer dan 1,5uur wachten is dan toch lang. Pinnen aan de deur kon niet want het pinapparaat was bij een andere bezorger. Blij dat ik nog wat cash in huis had 1/28/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza na een uur koud afgeleverd. 1/26/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen kan wat meer op afgesproken tijd, wordt je gebeld wat erg netjes is dat het een kwartiertje later wordt. Dit werd helaas ruim een half uur later! 1/24/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza besteld een calzone 32cm en een gewoone pizza salami 36cm Besteld 17.25 online op jullie eigen site....gewenste tijd zo snel mogelijk geleverd 18.15 50 min ??? Ook kreeg ik niet de bestelde pizza maar de salami met een berg pepers er op en daar boven op waren de pizza's lauw ja het is niet om de hoek en ja het is koud buiten maar daar moet je als zaak zijnde rekening mee houden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden een paar pizza's, een kipshoarmaschotel en een lamsshoarmaschotel besteld. Kosten: 43 Euro. De patat is bij de eerste bezorging vergeten. De kipshoarma (met label: KIP) en lamsshoarma (met label: LAM) waren VOLLEDIG IDENTIEK. Zelfde smaak, zelfde uiterlijk, zelfde temperatuur (niet erg warm). Ik heb gebeld dat de patat niet geleverd is. Tegen de tijd dat de aardappelpartjes werden geleverd (wel met een gratis toetje en excuses, dat dan weer wel) was de Kip/Lam al op. Logisch, want dat was bijna een uur later. De Pitabroodjes waren keihard. Beetje jammer. Salade was lekker. Pizza's waren lekker. 1/15/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 2 uur moeten wachten ik begrijp dat het druk is maar dit is wel erg lang, dan krijg ik hen zeer lauw bijna koud. Ik moet de volgende keer eens even goed nadenken voordat ik bij jullie nog een pizza bestel. Het sterke van de pizza was dat hij lekker van smaak was. 1/11/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was de bezorger weer snel hoe vroeg of hij mee mocht eten! Pepijn?? Lasagna en friet was weer heerlijk. 1/11/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/5/2019
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza en Funghi Trifolati waren koud. Na bestellen via de website hebben we 1,5u moeten wachten op onze bestelling. Toen ik na 5 kwartier wachten belde, werd mij verteld dat ze onderweg waren. Zeer spijtig dat we niet van tevoren waren ingelicht over het feit dat één van de bezorgers ziek was en de bezorging daardoor langer dan gebruikelijk zou duren. Dat moest ik pas vernomen, nadat ik de bezorger aan de deur om de reden van late bezorging. Zonde van deze bestelling. 1/5/2019
Den Haag 4 stars after 1004 reviews
Den Haag