Reviews


4 stars after 471 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel erg slecht!! Op de website drie pizza’s besteld én betaald. Blijkt de winkel ZONDER MELDING gesloten. Dus GELD KWIJT en HONGER... 9/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet tevreden: er stond op de website dat jullie open zouden zijn en ik kon bestellen. Maar het eten werd niet bezorgd en er stond opeens dat jullie gesloten waren. Dat gaf me een vervelend gevoel, zeker omdat het om een maaltijd ging. 9/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er staat dat jullie open waren. Ik bestel en opeens zijn jullie dicht. Maar mijn geld is nu wel weg. Ik wil mijn geld terug. Slechte service, onbereikbaar. 9/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echte Italiaanse pizza’s. Super lekker gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker 9/18/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen niks mis mee maar 1 uur en 20 minuten wachten is niet normaal... 9/17/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd. 9/15/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de Quattro fromage lauw terwijl de 2e pizza goed warm was. Er had ook wel wat meer kaas op de Quattro formaggio gemogen. 9/1/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 8/31/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben 45 minuten na mijn betaling en bestelling gebeld dat jullie het te druk hadden om mijn eten te bereiden en te brengen. Ongehoord slecht en onbetrouwbaar, er zou direct en terugboeking doen en ook dat is niet gebeurd. Dus ik waarschuw alle klanten kijk uit met dit bedrijf. 8/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren bijna koud 8/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zeer slechte pizza’s. Vlees was verbrand(kip) l. De andere pizza was veel te zout. Na een paar keer bestelt te hebben, is dit de laatste keer geweest voor ons. Eerdere bestellingen waren ook niet al te best. 8/22/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren aan de koude kant, ben het niet gewent. 4km rijden en dan dit. Valt me zwaar tegen 8/18/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee pizza's besteld en die kwamen binnen 35 minuten. Goed warm| De pizza Pancetta was wat groter uitgevallen en paste alleen in een grotere doos. Helaas was deze pizza karig belegd, af en toe zat ik alleen deeg te eten. Jammer! 8/12/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel gebracht en de pizza was overheerlijk. Ik had hem alleen iets gevulder verwacht. Maar desondanks heerlijk!! 8/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het vanavond slecht. De champignon saus was veel te dik bij beide maaltijden (leek wel een dikke klont waar vlees tussen lag). Heel jammer! 7/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weer erg goed, heel lekker! Iets langer op moeten wachten dan anders maar het dubbel en dwars waard 7/27/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een zeer smakelijk pizza calzone Calebrese. Hij was warm. De vorige keer zat er nogal veel salami tussen en nu niet dat prefereer ik toch wel. Mijn complimenten. 7/18/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/15/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde wel heel lang 7/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond de kwaliteit van de pizza niet echt goed, smaakte wel, maar alle toegevoegde ingrediënten zo friemelig klein. Dat is ons vaker opgevallen. Champignons zag je niet e.d. 6/26/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
smakelijke warme pizza calzone 6/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb smakelijk en op goede temperatuur gegeten. 6/8/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, snelle levering en duidelijke site 6/6/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 6/6/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
In plaats van 3 kwartier, 5 kwartier gewacht. Geen paprika gekregen, wel voor betaald. Vreemd dat je 0.35 extra moet betalen voor ideal, dan maar pinnen. en vervolgens geen pinapparaat bij je hebben.. Kan beter!! 6/5/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de pizza niet goed. De oven was helaas kapot. 6/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de 3e keer saus vergeten. Jammer, gebeld en wordt de volgende keer goed gemaakt 5/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door eigen fout iets misgegaan bij de bestelling, even gebeld en ik kreeg te horen dat het al werd klaargemaakt maar dat het geen probleem was om te veranderen. Erg vriendelijk. Het was voor ons net iets te gekruid. Pizza wel heerlijk! 5/25/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's zijn heerlijk, maar er gaat elke keer iets fout met de bestelling en de bezorging. Bestelling wordt niet ontvangen, het verkeerde wordt bezorgd, niet alles wat besteld is wordt bezorgd en bezorging is te laat. Klachten worden overigens wel netjes opgelost. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling klopte niet, pizza had duidelijk veel te lang in de oven gezeten. 1 1/2uur toelaat geleverd. Was de laatste keer voor mij dat ik eten heb besteld bij Portobello 5/7/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan twee uur wachten op de bestelling, dan klopt er toch iets niet. Als er op de website een tijd van 45 minuten wordt aangegeven met misschien een wat latere tijd als het erg druk is, dan ga je er toch niet van uit dat je meer dan twee uur moet wachten. 5/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3 kwartier werd 6 kwartier lang wachten. 4/23/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was al redelijk afgekoeld. Voor de rest niks op aan te merken. 4/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website verwarrend, niet logisch. Geen dressing voor de sla. Heerlijk gegeten!! Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit pizza, volgende keer weer 4/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De enige echte pizza in de verre omtrek... 4/10/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch en ruim binnen de tijd bezorgd 👍🏻😁 4/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ging vlot, zowel het online bestellen als het bezorgen, en de pizza was prima! 3/30/2020
Den Haag 4 stars after 1647 reviews
Den Haag