Reviews


4 stars after 654 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza werd bezorgd na ruim 80 minuten, was taai. Website weigert VISA. 6/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1.5u voor 2 pizzas die om 16.30 zijn besteld!!! Geen update van verwachte levertijd. Geen werkend telefoonnummer. Uiteindelijk pizza zelf opgehaald. Klant die niet meer terugkomt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top 6/15/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website staat taco pizza met sla en knoflooksaus, wat ik krijg is taco pizza zonder sla met fritessaus 5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top!!!! 5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 18.30 besteld en 19.45 bezorging! De pizza was niet echt warm maar smaakte wel echter de pasta was slecht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was koud bij de bezorging. Koud en opwarmen maak de kaas bitter. De bestelwebsite werkt niet naar behoren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als het druk is en de bestellingen leveren lopen daardoor uit bel a.u.b. met uw klanten 4/27/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal TOP 4/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, ga zo door 4/11/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en mooi op tijd gebracht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel hier regelmatig pizza's en het is eigenlijk altijd heel goed. Snel geleverd, goed van smaak en goed belegd. Hoe de andere gerechten zijn, kan ik niet beoordelen, maar de pizza's zijn het bestellen meer dan waard. 4/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was top! bezorging snel en service top! 4/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, keurig op tijd bezorgd. Een aanrader! 4/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. Miste alleen de frietjes 4/5/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de smaak anders dan we gewend zijn. Helaas wat teveel saus op gedaan, maar smaken verschillen. 3/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was geweldig, temperatuur liet wat te wensen over 3/11/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heerlijk 3/11/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling is niet gekomen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Pizza, perfect van smaak en snel geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! En een hele nette en tijdige bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar. 2/4/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en kwaliteit is goed. Lekker gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Perfecte smaak en temperatuur. Keurig op tijd en een alleraardigste bezorger! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde pizza en snel bezorgd. 1/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima en keurig op tijd geleverd aan huis. eccezionale! 1/22/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had extra salami op mijn pizza besteld, kost €1,50 extra, maar de salami zat er niet op. Op mijn mail daarover is nog niet gereageerd. Verder tevreden. Vlotte bezorging en de pizza's waren nog goed warm. 1/22/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en biefstuk. Ga zo door 1/21/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren heerlijk ! En goed warm 👍👍 1/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Na lange tijd vanavond weer eten besteld. Helaas was de champignonsaus dik en klonterig, kon dus zo de prullenbak in. Zonde van het geld! 1/5/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza 12/22/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden pasta bolognese, lekker maar erg veel knoflook. Te veel! 12/21/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgservice prima, heerlijke pizza’s, duidelijke website! 12/10/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza,s, correct bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was wel weer goed van smaak, maar het duurde erg lang voordat er werd bezorgd. Ook was de pizza niet erg warm meer. Waren wij deze keer de laatste van een bezorgronde? Was wel jammer. 12/3/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerst een pizza vergeten en vervolgens de verkeerde pizza. Eerste en meteen laatste keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza,s optijd bezorgt! Top! 11/25/2021
Den Haag 4 stars after 2524 reviews
Den Haag