Reviews


4 stars after 538 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker. 4/29/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de 5 sterren korting heeft niet gewerkt op mijn email adres bij de laatste bestelling 4/16/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima! 4/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat veel te zout, pizza was lauw . Ben ik niet gewend🤨 4/2/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Omdat we wat langer moesten wachten (wat netjes gemeld is) gratis frietjes en salade gekregen! En de spareribs waren heerlijk. 25 jaar geleden bestelde ik regelmatig spareribs bij portobello (destijds altijd met heerlijk gekruide aardappel partjes) en dat ga ik zéker weer vaker doen! 3/27/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dit gaat om de bestelling van vanavond. Helaas was het vanavond niet goed. De champignonsaus was veel te dik, de patat was zo zout dat het echt niet te eten was. Heel jammer. 3/10/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk. 2/27/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
was prima, maar niet heel rijkelijk belegd. Wel goed op tijd geleverd. 2/27/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Moesten alleen een beetje lang wachten maar de pizza’s en salades waren heerlijk! 2/19/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
graag een fooi kunnen geven via de internetsite. ivm met corona komen wij niet in winkels en is er geeld contant geld in huis 2/16/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, lekker gegeten. Nette bezorging. Sorry, we hadden geen kleingeld in huis voor een fooi, maken we de volgende keer goed. 2/5/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, goede service en vriendelijke bezorgers 2/3/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza werd pas na 1 uur en 20 minuten bezorgd en was nog koud ook. De bezorger zij. Ik kon het niet vinden. 2/2/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten helaas sporen van het (pittige) vlees van de andere pizza op, wat de eetpret een beetje bedorven had. Ik hoop dat jullie de volgende keer de ingrediënten zorgvuldiger apart houden van elke pizza. 2/1/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wil graag de bezorger een fooi gegeven maar door wij vrijwel alles met plastic betalen hebben we geen klein geld in huis. vraag: kan dat bij de betaling gedaan worden? 1/22/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas, nadat ik besteld had en het wilde ophalen, waren ze gesloten. Geprobeerd te bellen, maar ook zonder resultaat. Kwaliteit kan ik dus helaas niet beoordelen. 1/11/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza shoarma, pasta penne besteld. Kreeg het verkeerde, opgebeld en ze zouden het z.s.m. brengen. Ruim een uur later kwam de pasta penne. Dus een koude pizza, om toch gezamelijk te kunnen eten. En wat denk je wat we als goedmakertje kregen? Juist helemaal niets! Dit was dus de laatste keer hier iets besteld te hebben. 1/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza shoarma, pasta penne besteld. Kreeg het verkeerde, opgebeld en ze zouden het z.s.m. brengen. Ruim een uur later kwam de pasta penne. Dus een koude pizza, om toch gezamelijk te kunnen eten. En wat denk je wat we als goedmakertje kregen? Juist helemaal niets! Dit was dus de laatste keer hier iets besteld te hebben. 1/9/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op een (Android) telefoon, werkt de website niet optimaal; traag. 1/6/2021
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza's en keurige bezorging! Het bestellen via de website gaat ook heel makkelijk en vlot. 12/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de tweede maal op rij een bezorgtijd van twee uur.... Niet okay. Ene keer een ongeluk met de scooter en nu een die stuk was.... Helaas, niet meer voor herhaling vatbaar. 12/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hartelijk dank voor de overheerlijke pizza tonno met artisjok. En supersnel bezorgd! Graag tot een volgende keer. 12/3/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en snel bezorgd 12/2/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker dunne bodem, goed belegd, op tijd bezorgd! 11/28/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. Website laat niet altijd alle ingrediënten zien. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 11/21/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal geen opmerking 11/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik heb een lekkere warme pizza calzone en een tiramisu op 11/7/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was vorige week top, nu lauw😌 11/6/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. 11/4/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was een warme lekkere pizza Calzone, iets wat aan de late kant. De Tiramisu was uitstekend. 10/30/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza had wel iets warmer gemogen 10/29/2020
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-4190220
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza👌 10/29/2020
Den Haag 4 stars after 2013 reviews
Den Haag