Reviews


4 stars after 675 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam pas na ruim anderhalf uur terwijl de verwachte tijd 45 minuten was 9/10/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza Sergio smaakte heerlijk 9/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza zoals een pizza hoort te zijn 9/7/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend eten. 9/2/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer was de pan Pizza goed gebakken 9/2/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s, snel geleverd, top!!! 8/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The delivery was good and the food was excellent 8/24/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was super lekker vandaag! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Warme, goed gevulde pizza's. 8/20/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/18/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 8/13/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet t zelfde als andere filiaal, was een grote vetzooi olie kon ik er zo vanaf laten druipen, geen nieuwe of wat te drinken als goedmakertje. Te duur voor wat je hebt gekregen. De man die me te woord stond bleef wel kalm en relax. Dat is t enige goeie eraan 8/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza smaakte erg zout helaas 6/30/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza werd bezorgd na ruim 80 minuten, was taai. Website weigert VISA. 6/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1.5u voor 2 pizzas die om 16.30 zijn besteld!!! Geen update van verwachte levertijd. Geen werkend telefoonnummer. Uiteindelijk pizza zelf opgehaald. Klant die niet meer terugkomt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top 6/15/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website staat taco pizza met sla en knoflooksaus, wat ik krijg is taco pizza zonder sla met fritessaus 5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top!!!! 5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 5/26/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 18.30 besteld en 19.45 bezorging! De pizza was niet echt warm maar smaakte wel echter de pasta was slecht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was koud bij de bezorging. Koud en opwarmen maak de kaas bitter. De bestelwebsite werkt niet naar behoren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als het druk is en de bestellingen leveren lopen daardoor uit bel a.u.b. met uw klanten 4/27/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal TOP 4/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, ga zo door 4/11/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en mooi op tijd gebracht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel hier regelmatig pizza's en het is eigenlijk altijd heel goed. Snel geleverd, goed van smaak en goed belegd. Hoe de andere gerechten zijn, kan ik niet beoordelen, maar de pizza's zijn het bestellen meer dan waard. 4/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was top! bezorging snel en service top! 4/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, keurig op tijd bezorgd. Een aanrader! 4/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. Miste alleen de frietjes 4/5/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de smaak anders dan we gewend zijn. Helaas wat teveel saus op gedaan, maar smaken verschillen. 3/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was geweldig, temperatuur liet wat te wensen over 3/11/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heerlijk 3/11/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling is niet gekomen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Pizza, perfect van smaak en snel geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! En een hele nette en tijdige bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar. 2/4/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en kwaliteit is goed. Lekker gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Perfecte smaak en temperatuur. Keurig op tijd en een alleraardigste bezorger! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde pizza en snel bezorgd. 1/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Den Haag 4 stars after 2631 reviews
Den Haag