Reviews


4 stars after 796 reviews
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, ruim voldoende belegd. Voor herhaling vatbaar 7/25/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza royaal belegd en goed van smaak. 7/10/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, zoals altijd. Kreeg zelfs extra saus 7/5/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed gevulde en lekkere pizza's 6/29/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker mensen , ga zo door ! 6/8/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals we gewend zijn! In 1 woord geweldig! 5/27/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De aangegeven wachttijd was 3/4 uur, maar dat werd 1,5 uur en pas nadat ik erover gebeld had! De bij het bestellen opgegeven aanpassing van de ingrediënten (geen champignons) was niet uitgevoerd. 5/15/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, zoals we van jullie gewend zijn. Zowel de pizza's s als de bezorging! 5/13/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, lekker warm en snel bezorgd 5/11/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was als gewoon pico(porto)bello 5/3/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer helemaal super!! 4/29/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/21/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In mijn herinnering was de pepersaus vroeger dikker qua substantie. Ik vond hem erg aan de waterige kant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/2/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker , en snel bezorgt 4/1/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De grootste bedriegerij die ik ooit heb ervaren bij het online bestellen van eten. Na ongeveer twee uren wachten ben ik naar de bestellocatie op de Damlaan en daar ben ik zeer klantonvriendelijk te woord gestaan. Je kunt gerust zeggen onbeschoft. 3/25/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals we gewend zijn weer fantastisch! 3/25/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle service en heet uit de oven...perfect 3/23/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
twee uur na geplaatste bestelling pas bezorging , pizza niet naar behoren belegd en erg koud. Beter aan de deur betalen vooraf betalen niet een juist idee Al de tweede maal dat het zo gaat late bezorging en koud eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was weer top , en lekker snel bezorgt. 3/3/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een echte pizza, smaakvol en snel bezorgd 3/2/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
netjes op tijd en zeker erg lekkere pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd uitstekend 2/10/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza smaakte voortreffelijk 2/7/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk warm bezorgd en goed van smaak 2/4/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde anderhalf uur tot de pizza's werden bezorgd. Pizza's waren lekker. 2/1/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, bezorging mooi binnen de tijd die staat aangegeven. 1/27/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza new orleans was heerlijk! Prima gevuld met allerlei vis, lekkere bodem en de 36cm was genoeg om met zn 2en van te eten. En, de pizza kwam warm aan en werd door vrolijke bezorger gebracht👍 Kortom, na een drukke werkdag is dit een welkome en goed betaalbare maaltijd voor slechts 16,50 met zn 2en👏 1/27/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/18/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker dun 1/5/2023
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker prima. 12/23/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 12/21/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorger. 12/12/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was vriendelijk. En echt oprecht blij dat hij een fooitje kreeg. (Was ook niet gek want die jongen moest op ze scooter door de kou!!! Respect!!!) 12/10/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en supersnelle bezorging 12/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren erg laat. kon bezorger niets aan doen. Was de enige vanavond. Pizza’s zelf niet echt warm en de pancetta was niet lekker 12/2/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet gaar. Nog nooit zo een vieze pizza gegeten. Normaal is het super nu nooit meer bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal weer piekfijn in orde 11/17/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb 2 uur moeten wachten tot mijn pizza kwam. Pizza was lekker, maar wel wat lauw. Echt jammer! 11/8/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima 10/25/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza had wel champignons terwijl aangegeven was dat ik er geen champignons op wilde. 10/21/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was weer lekker , tot de volgende keer ! 10/19/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/13/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/12/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gegeten lekkere Pizza en pasta. Vriendelijke mensen bij het afhalen. 10/7/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Pizza Portobello Damlaan 23A 070-2055791
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2022
Den Haag 4 stars after 3189 reviews
Den Haag